Nov način dostave za Darkwood mange - Tiskovina putem pošte za 169 din. Uštedite 180 din.!

DRUŠTVO ZA IZDAVAČKU DELATNOST PROMET I USLUGE
DARKWOOD DOO BEOGRAD
Vukasovićeva 21 g

Beograd – Rakovica
Matični broj: 17588354
PIB: 103599840
web: https://www.darkwood.co.rs
email: info@darkwood.co.rs
tel: 011/2622-867

Poštovani kupci,

Izdavačka kuća Darkwood d.o.o. Beograd, Vukasovićeba ulica broj 21g, adresa za prijem pismena: Lomina broj 5 TC Zeleni venac, MB: 17588354, PIB: 103599840  ( u daljem tekstu: Darkwood), obaveštava kupce koji robu kupuju putem  web stranice www.darkwood.co.rs o sledećim relevantnim podacima:

 • da se prodaja robe putem www.darkwood.co.rs obavljaju u skladu sa odredbama:

Zakona o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br.88/2021); Zakona o trgovini („Sl. glasnik RS“, br. 52/2019); Zakona o  elektronskoj trgovini („Sl. glasnik RS“, br. 41/2009,  95/2013 i 52/2019); Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, 87/2018); Zakona o oglašavanju („Sl. glasnik RS“, br.6/2016 i 52/2019 i drugim relevantnim zakonima

 • da se prodaja artikala putem www.darkwood.co.rs obavlja u okviru registovane delatnosti Darkwooda
 • da se osnovna obeležja artikala mogu naći na web stranici Darkwood-a: www.darkwood.co.rs
 • da se prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupovina artikala putem www.darkwood.co.rs smatra prodajom na daljinu
 • da je kupovina artikala putem darkwood.co.rs omogućena isključivo fizičkim licima
 • da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;
 • da su sve cene izražene sa uračunatim PDV-om;
 • da se cenovni benefiti i prodajni podsticaji (akcijska prodaja) obavljaju u skladu sa  zakonom i uslovima objavljenim na web stranici Darkwood-a: www.darkwood.co.rs

Molimo Vas,  da pre korišćenja naših usluga,  pažljivo pročitate sledeće Uslove kupovine. Svaka kupovina artikala putem www.darkwood.co.rs  znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.

 

USLOVI KUPOVINE

Kupovina na našoj web stranici je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima.

Da biste se registrovali, potrebno je da odaberete opciju “Registracija”.  a zatim pratite uputstva koja su Vam stigla na mejl adresu koju ste ostavili.

Opšte odredbe
Postupak poručivanja artikla putem ove stranice  regulisano  je  Uslovima kupovine.

Uslovi kupovine definišu: Postupak poručivanja, Cenu, Način plaćanja, Izjavu o konverziji, Zaštitu poverljivih podataka o transakciji, Poručivanje telefonom i način plaćanja, Reklamacija, Povrat kupljenog artikla – odustanak i zamena i Obaveštenje o mogućnosti vansudskog rešavanje sporova.

 • Kupovinom proizvoda putem www.darkwood.co.rs smatra se da je potrošač pročitao i prihvatio Darkwood-ove Uslove kupovine, koji se smatraju sastavnim delom Ugovora na daljinu.
  • Potrošač je dužan da ostavi tačne i potpune podatke prilikom kreiranja porudžbine.
  • Potrošač je fizičko lice koje ima poslovnu sposobnost i koje je starije od 15 godina. Ako se radi o maloletnom licu koje nije navršilo 15 godina, pristanak za lice mora dati roditelj koji vrši roditeljsko pravo, odnosno drugi zakonski zatupnik maloletnog lica. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Uslova kupovine Darkwood ne snosi nikakvu odgovornost.
  • Darkwood zadržava pravo izmene Uslova kupovine, stoga je potrošač dužan da se o Uslovima kupovine obavesti svaki put kada pristupa  www.darkwood.co.rs Odgovornost usled nepostupanjanja potrošača na napred navedeni  način, snosi potrošač.

Postupak poručivanja

Kad pronađete proizvod(e) koji želite da kupite, potrebno je da odaberete količinu, a onda  odabirom opcije „Dodaj u korpu“ ubacujete u svoju onlajn korpu. Ukoliko želite da kupite još proizvoda ponovite postupak. Kada ste završili sa kupovinom, prelazite na opciju “Plaćanje”.

Nakon toga, odaberite  način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.

Kada ste odabrali način plaćanja, potrebno je da pređete na opciju “Potvrdi” jer na taj način potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a Vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na mail koji ste upisali stići će Vam  obaveštenje o statusu porudžbine

Cena
Prodajna cena artikla je naznačena uz svaki artikal. Cene su izražene u u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).
U prodajnu cenu je uračunat PDV.

Promena cene se neće odnositi na artikle za koje je upućen zahtev za kupovinu. Ukoliko u momentu otpreme artikla dođe do razlike u ceni kupcu ce se obracunati cena koja je važila u momentu poručivanja artikla. 

Način plaćanja

 • Plaćanje pouzećem

Ukoliko ste pri kupovini odabrali ovu vrstu plaćanja, na Vašu mail adresu dobićete automatsku potvrdu porudžbine „Potvrda porudžbine“. Za ovako poručene artikle plaćanje vršite kurirskoj službi prilikom  isporuke pošiljke..

 • Uplatom na račun

Novac nam uplaćujete na naš tekući račun. Nakon što evidentiramo uplatu, u roku od 24 sata artikli će Vam biti poslati, a isporučeni u skladu sa rokom za dostavu.

 • Platnim karticama

Odsad na našoj stranici možete  porudžbinu platiti i platnom karticom, zahvaljujući Banca Intesa sigurnoj online platformi.
Ako izaberete plaćanje platnim karticama, tokom procesa naručivanja, bićete automatski preusmereni na stranicu Banca Intesa Beograd. Banca Intesa Beograd  vrši procesuiranje kartica na internetu.

Za kupovinu Darkvudovih izdanja u većem iznosu kupci imaju pogodnost plaćanja na 3 (tri) rate Banca Intesa karticama

Nakon završetka plaćanja sa sajta Banca Intesa Beograd bićete ponovo prosleđeni našu stranicu gde se kupovina završava. Podaci sa platne kartice od Vašeg računara do stranice Banke se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.  Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje Banca Intesa Beograd i podaci o platnoj kartici ni u jednom trenutku nisu dostupni на www.darkwood.co.rs  Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta.

Izjava o konverziji

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica dobija se konverzijom Vaše valute u dinar prema  kursu Narodne Banke Srbije Pri zaduživanju Vaše kartice iznos koji je naznačen na našem sajtu konvertuje se u Vašu lokalnu valutu prema kursu koji primenjuju operatori kreditnih kartica. Zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do male razlike u ceni koja je naplaćena, u odnosu na cenu koja je iskazana na našem sajtu. 

Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Ukoliko posedujete Visa, MasterCard , Maestro, Amex ili Dina platnu karticu odobrenu od strane Banke izdavaoca za online plaćanje, možete izabrati ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite porudžbinu, bićete preusmereni na stranicu Banca Intesa, na kojoj vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćate. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na našu Web stranicu sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na našu stranicu sa informacijom o neuspelom plaćanju, pa ćete biti u mogućnosti  da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja. 

Sigurnost plaćanja platnim karticama

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama Banke. Provera podataka vrši se između kupca i Banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Opis načina zaštite poverljivih podataka o transakciji pri plaćanju platnim karticama

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog  trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Politika vraćanja

Korisnik ima pravo da, u slučaju da je izvršio pogrešnu uplatu, podnese zahteva za povraćaja sredstava u roku od 24h od dana uplate.

Korisnik koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Darkwood će svaki zahtev koji je osnovan u zakonom predviđenom roku po okončanju reklamacionog postupka izvršiti povraćaj sredstava  isključivo preko Visa, MasterCard , Maestro, Dina i Amex metoda plaćanja, na način da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. Korisnik je u obavezi da u podnetom zahtevu za povraćaj sredstava unese podatke i to: broj telefona, korisnički broj i mail adresu kao i obrazloženi zahtev za povraćaj sredstava.

Poručivanje telefonom

Ukoliko želite da robu poručite telefonom možete to učiniti pozivom na broj : 011/2622-867 (cena razgovora se tarifira po ceni redovnog poziva). Radno vreme službe telefonske prodaje je radnim danom od 10h do 20h i subotom od 10h do 16h.

Ukoliko robu poručujete putem telefona, potrebno je da nam u telefonskom razgovoru dostavite sledeće podatke:

 1. Ime i prezime
 2. Kontakt telefon
 3. Mesto i poštanski broj
 4. Ulicu i broj

Način plaćanja porudžbina koja je kreirana telefonskim pozivom

Nakon kreiranja porudžbine telefonskim putem, dobićete detaljne instrukcije o načinu plaćanja.

DOSTAVA

Darkwood dostavu online porudžbine preko naše stranice, vrši na teritoriji Republike Srbije i u inostranstvo.

Za više informacija o dostavi možete pročitati u odeljku Dostava

REKLAMACIJE

Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 88/2021).

Kompletan postupak reklamacije možete pročitati u odeljku Reklamacija i Odustanak

ODUSTANAK

Povrat kupljenog artika – odustanak i zamena

Kupovina preko naše prodajne internet stranice   www.darkwood.co.rs smatra se prodajom na daljinu prema Zakonu o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 88/2021). 

Kupac ima pravo na odustanak od kupovine u roku do 14 dana ili duže ako je donesena takva odluka..

Postupak odustanka i zamene artikla možete pročitati u odeljku  Reklamacija i Odustanak

OBAVEŠTENJE O MOGUĆNOSTI VANSUDSKOG REŠAVANJA POTROŠAČKIH SPOROVA

Na osnovu člana 12 stav 1  tačka 9 Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.glasnik RS”, br. 88/2021 – u daljem tekstu: Zakon) privredno društvo Darkwood d.o.o. obaveštava potrošače o mogućnosti vansudskog rešavanja potrošačkih sporova.

Postupak vansudskog rešavanja potrošačkih sporova može da pokrene potrošač, pred nadležnim telom za vansudsko rešavanje potrošačkih sporova, samo ukoliko je prethodno izjavio reklamaciju ili prigovor trgovcu, u slučaju kada trgovac odbije reklamaciju ili prigovor potrošača. Nadležno Ministarstvo sačinjava listu tela i javno je objavljuje.

Trgovac je obavezan da učestvuje u postupku vansudskog rešavanja potrošačkih sporova pred nadležnim telom.

Pokretanje i vođenje postupka vansudskog rešavanja potrošačkog spora, ne isključuje i ne utiče na ostvarivanje prava na sudsku zaštitu, u skladu sa zakonom.

REKLAMACIJA, ODUSTANAK I ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI

REKLAMACIJE

Poštovani kupci,

Postupak rešavanja reklamacije sprovodi se na osnovu odredbi Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.Glasnik RS” br. 88/2021).

Reklamacije na oštećenje u transport

Ukoliko uočite oštećenje vidljivo na pakovanju proizvoda (pocepani delovi, ugnječenje i sl.) pre potpisivanja  prijem pošiljke proverite da li je oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog artikla. Rok za prijavu oštećenja u transportu je 24h od prijema paketa.

Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu jasno vidljivo da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju ili transportu.

Reklamacije na nesaobraznost robe

Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojavi nesaobraznost u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, izjavu reklamacije možete da pošaljete putem elektronske pošte sa svojim podacima (ime, prezime, telefon, broj računa-otpremnice, šifru artikla koji želite da reklamirate i opis problema koji imate) na našu adresu: info@darkwood.co.rs  ili da preuzmete reklamacioni list sa linka na kraju ovog teksta, popunite ga i sa robom pošaljete na našu adresu: Darkwood doo, Beograd, Lomina 5, TC Zeleni venac, 11000 Beograd.

Rok za isticanje nesaobraznosti je 2 godine od dana kupovine.

U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije pisanim ili elektronskim putem, odgovorićemo Vam na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje je 15 dana od dana prijema reklamacije.

Rok od 15 dana prekida se dok se potrošač izjasni o predlogu prodavca. Potrošač je dužan da se izjasni najkasnije 3 dana od prijema odgovora prodavca.  Ukoliko se u propisanom roku kupac ne izjasni, smatraće se da nije saglasan sa predlogom prodavca.

U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili oštećenja obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo za ispravan, a sve troškove snosi www.darkwood.co.rs. izuzev ako je oštećenje  nastalo usled neodgovarajuće upotrebe. Za uvažene reklamacije, prodavac www.darkwood.co.rs snosi sve troškove transporta.

Ukoliko nađemo da reklamacija nije osnovana (odbijemo reklamaciju), ovim putem,  obaveštavamo kupce da imaju  mogućnost da pokrenu postupak vansudskog rešavanja potrošačkih sporova na osnovu člana 12 stav 1  tačka 9 Zakona o zaštiti potrošača (“Sl.glasnik RS”, br. 88/2021).

Trgovac je dužan da učestvuje u postupku vansudskog rešavanja potrošačkih sporova putem tela za vansudsko rešavanje potrošačkog spora.

POVRAT ROBE

Reklamacioni   postupak se pokreće na zahtev kupca na sledeći način:

 1. Prvo popunite Zahteva za reklamaciju koji možete da pošaljete putem elektronske pošte sa svojim podacima (ime, prezime, telefon, broj računa-otpremnice, šifru artikla koji želite da reklamirate i opis problema koji imate) na našu adresu: info@darkwood.co.rs  ili da preuzmete reklamacioni list sa linka na kraju ovog teksta, popunite ga i sa robom pošaljete na našu adresu: Darkwood doo, Beogrd, Lomina 5,  11000 Beograd.
 2. Artikle namenjene za povrat adekvatno spakujte kako ne bi došlo do oštećenja u transportu. Obavezno priložite fakturu ili gotovinski račun (originalni document), a na koverti napišite „reklamacija“ i broj dokumenta koji ste dobili.
 3. Kad reklamirani artikal stigne u naše prostorije, prvo vršimo  proveru opravdanosti reklamacije, a nakon toga, ukoliko je reklamacija opravdana, mi ćemo Vam isporučiti ispravan artikal  na Vašu adresu. U slučaju da  artikal više nemamo u ponudi, biće izvršen povraćaj novca.

Zamena oštećenog artikla ide na trošak prodavca i vrši se preko odgovarajuće kurirske službe.

Obrazac reklamacionog zahteva možete preuzeti ovde.

 

Izjava o povraćaju sredstava u slučaju plaćanja platnim karticama

 U slučaju kada nismo u mogućnosti da artikal za koji prihvatamo reklamaciju zamene adekvatnim, drugim primerkom, Darkwood d.o.o. se obavezuju da izvrši povrat sredstava kupcu.

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, Darkwood d.o.o. je u u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice. 


Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

ODUSTANAK

Kupac ima pravo na odustanak od kupovine u roku do 14 dana ili duže ako je donesena takva odluka.

 Povrat kupljenog artika – odustanak i zamena

 Kupovina preko naše prodajne internet stranice   www.darkwood.co.rs smatra se prodajom na daljinu prema Zakonu o zaštiti potrošača („Sl. glasnik RS“, br. 88/2021). 

Zakon za slučaj prodaje na daljinu ustanovljava pravo kupca, koji se smatra potošačem (fizičko ili pravno lice koje proizvod kupuje radi namirenja svojih individualnih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti), da odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kad mu je proizvod predat.

Prilikom odustanka kupac ne mora da navede razloge zbog kojih odustaje.

Pravo na odustanak od ugovora kupac izjavljuje: putem email-a, slanjem zahteva za odustanak od ugovora uz navođenje osnovnih podataka na email adresu: :  info@darkwood.co.rs

Za sve dodatne informacije  možete nas kontaktirajte i pozivom  na broj 011/2622-867 (cena razgovora se tarifira najviše po ceni redovnog poziva)

Obrazac/Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata prodavcu.

U slučaju odustaka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je poslao obrazac za odustanak. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je poslao odustanak, proizvod se više ne može vratiti.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju,  pri čemu se mora priložiti i originalni fiskalni račun.

Po prijemu proizvoda, utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac odgovara za neispravnost ili oštećenje proizvoda koji su rezultat neadekvatnog rukovanja proizvodom, tj. kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost proizvoda koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili njegova priroda, karakteristike i funkcionalnost. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca, vraćanje cene će biti odbijeno i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.
Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja  snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.


Obrazac za odustanak možete preuzeti ovde.

Povrat novca

U skladu sa članom 33. Zakona o zaštiti potrošača, prodavac je dužan da bez odlaganja izvrši povraćaj uplata koje je primio od potrošača, uključujući i troškove isporuke, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je primio obrazac za odustanak.

Kupac može očekivati povrat novca samo u slučaju da je artikal vraćen u istom stanju u kome je isporučen odnosno nekorišćen neoštećen. Novac se kupcu vraća isključivo uplatom na tekući račun. Kupac je u obavezi da prilikom povrata kupljene robe priloži popunjen obrazac/ Izjavu o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, gde je neophodno navesti broj tekućeg računa na koji se može izvršiti uplata novca.

Ako je odabrano plaćanje platnom karticom, povrat novca se obavlja na račun sa kog je i obavljeno plaćanje.

ZAMENA ARTIKLA ZA DRUGI

Proizvod se u zakonskom roku može zameniti za drugi, pod uslovom da nije oštećen i korišćen, a troškove vraćanja snosi kupac.  Kupac ne mora da navede razloge za zamenu.

Zamena se mora izvršiti u zakonskom roku od 14 dana od dana prijema pošiljke.

DOSTAVA

Poštovani kupci,

Nakon što ste obavili kupovinu artikala preko naše  web stranice  www.darkwood.co.rs , na način opisan u odeljku Uslovi kupovine, obaveštavamo Vas da Darkwood dostavu online porudžbine preko naše stranice, vrši na teritoriji Republike Srbije i u inostranstvo.

 

I Dostava na teritoriji Republike Srbije i  troškovi dostave

 1. Dostava kurirskom službom

Na teritorji Republike Srbije,  poručena roba će Vam biti isporučena posredstvom kurirske službe -Daily Express u roku od 2 do 5 radnih dana. Isporuka se vrši ekspresnom poštom, pa je važno ostaviti adresu na kojoj će neko moći da preuzme pošiljku, kao i broj mobilnog telefona za slučaj da na datoj adresi nema nikog, kako biste se s kurirom dogovorili u koje vreme da dođe.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta (potrebno je naznačiti tačnu  adresu na koju želite da Vam artikal bude isporučen).

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

 

Troškovi dostave za područje Republike Srbije

Troškovi dostave za područje Republike Srbije iznose:  
350,00 dinara za porudžbine preko 10.000,00 dinara;
200,00 dinara za porudžbine od 10.000,00 din. do 15.000,00 dinara;
dostava je besplatna za porudžbine preko 15.000,00 dinara. Kupac snosi trošak dostave.

Napomena: Ukoliko ste poručili jednu ili više mangi izdavačke kuće Darkwood, pored napred navedenog načina dostave (tačka 1)  imate mogućnost dostave i putem Pošte- Tiskovina (opisana pod tačkom 2)

 1. Dostava JP Pošta Srbije – Tiskovina

Na teritorji Republike Srbije za sve mange izdavačke kuće Darkwood dostava se obavlja putem JP Pošte Srbije – Tiskovinom, a cena poštarine je 138,00 dinara za poručenu 1 Darkvudovu mangu, dok je 169,00 dinara, bez obzira na broj poručenih mangi izdavačke kuće Darkwood.

II Dostava u inostranstvo i troškovi dostave

Dostava se obavlja putem dostavne službe “Post-eksport – izvoz robe” prema  važećem cenovniku i to:

 

1.Zona (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Severna Makedonija), i to za:

 • pakete preko 0,5 do 1 kg cena poštarine je 1.250,00 dinara.
 • pakete preko 1 do 2 kg cena poštarine je 1.550,00 dinara.
 • pakete preko 2 do 5 kg cena poštarine je 2.050,00 dinara.
 • pakete preko 5 do 10 kg cena poštarine je 2.780,00 dinara.
 • pakete preko 10 do 15 kg cena poštarine je 3.650,00 dinara.
 • pakete preko 15 do 20 kg cena poštarine je 4.540,00 dinara.
 • pakete preko 20 do 25 kg cena poštarine je 5.520,00 dinara
 • pakete preko 25 do 30 kg cena poštarine je 6.520,00 dinara

 

2.Zona – ostale zemlje Evrope i to za:

 • pakete preko 0,5 do 1 kg cena poštarine je 1.6000,00 dinara.
 • pakete preko 1 do 2 kg cena poštarine je 010,00 dinara.
 • pakete preko 2 do 5 kg cena poštarine je 700,00 dinara.
 • pakete preko 5 do 10 kg cena poštarine je 4.659,00 dinara.
 • pakete preko 10 do 15 kg cena poštarine je 5.979,00 dinara.
 • pakete preko 15 do 20 kg cena poštarine je 7.739,00 dinara.
 • pakete preko 20 do 25 kg cena poštarine je 9.268,00 dinara
 • pakete preko 25 do 30 kg cena poštarine je 11.039,00 dinara

3.Zona – Zemlje Azije i Afrike i to za:

 • pakete preko 0,5 do 1 kg cena poštarine je 2.200,00 dinara.
 • pakete preko 1 do 2 kg cena poštarine je 850,00 dinara.
 • pakete preko 2 do 5 kg cena poštarine je  430,00 dinara.
 • pakete preko 5 do 10 kg cena poštarine je 4.659,00 dinara.
 • pakete preko 10 do 15 kg cena poštarine je 7.585,00 dinara.
 • pakete preko 15 do 20 kg cena poštarine je 10.489,00 dinara.
 • pakete preko 20 do 25 kg cena poštarine je 13.140,00 dinara
 • pakete preko 25 do 30 kg cena poštarine je 16.528,00 dinara

4.Zona – Amerika, Australija i ostale zemlje i to za:

 • pakete preko 0,5 do 1 kg cena poštarine je 2.530,00 dinara.
 • pakete preko 1 do 2 kg cena poštarine je 040,00 dinara.
 • pakete preko 2 do 5 kg cena poštarine je 900,00 dinara.
 • pakete preko 5 do 10 kg cena poštarine je 168,00 dinara.
 • pakete preko 10 do 15 kg cena poštarine je 11.468,00 dinara.
 • pakete preko 15 do 20 kg cena poštarine je 14.779,00 dinara.
 • pakete preko 20 do 25 kg cena poštarine je 17.573,00 dinara
 • pakete preko 25 do 30 kg cena poštarine je 20.895,00 dinara

 

Očekivano vreme isporuke  putem dostavne službe “Post-eksport – izvoz robe”  od 2 do 10 radnih dana.

Molimo Vas da imate u vidu da kurirska služba koja vrši isporuku i Vaša lokalna carina mogu naplatiti dodatne takse i uvozne troškove. Savetujemo Vam da se o tome konsultujete sa lokalnim predstavnikom kurirske službe i carinskim organima u vašoj zemlji.

Ako kupac iz bilo kog razloga odbije da preuzme porudžbinu, Darkwood zadržava pravo naplate ukupnih troškova transporta i povraćaja pošiljke.

AUTORSKA PRAVA

 U skladu sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima Republike Srbije  („Sl. glasnik RS“,         br. 104/2009, 99/2011, 119/2012, 29/2016 – odluka US i 66/2019) sadržaj objavljen na web stranici www.darkwood.co.rs  podleže autorskim pravima. Darkwood doo  je nosilac imovinskih autorskih prava za sve sadržaje (tekstualne, vizuelne, baze podataka, informacije i programerski kod) objavljene na ovoj stranici.

Zabranjeno je bilo kakvo ručno ili softversko neovlašćeno kopiranje sadržaja ili delova sadržaja objavljenih na web  stranici www.darkwood.co.rs. Pod sadržajem se podrazumevaju tekstualni sadržaji stranica,  korisnički podaci, zanimljivosti, fotografije, logotipi, grafička rešenja i svi drugi sadržaji koji se po Zakonu o autorskim i drugim srodnim pravima smatraju autorskim delom.

 Svaki korisnik se samim pristupom ovoj web stranici, obavezuje da: ne kopira, ne čuva u bilo kom mediju (uključujući i bilo koju drugu internet stranicu), distribuira, prenosi, ponovo emituje ili ponovo objavljivljuje, modifikuje ili javno prikazuje bilo koji deo ove web stranice bez prethodne pisane dozvole (i prethodne pismene saglasnosti autora – vlasnika određene intelektualne svojine, kako je propisano) u saglasnosti sa Zakonom o autorskim i srodnim pravima.

Napomena:

Darkwood doo zadržava pravo izmene, ukidanje (privremenog ili trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na web stranici, bez obaveze prethodne najave.

Glavni meni