Magični Vetar 2: Epizode 4/5/6

1.170,00 RSD1.300,00 RSD (-10%)

Nema na zalihama

Obavestite me kada ovo izdanje ponovo bude na stanju.

Izdavač: Golconda
Naslovna strana: Andrea Venturi
Scenario: Gianfranco Manfredi
Crtež: Bruno Ramella / Corrado Mastantuono / Giuseppe Barbati / Pasquale Frisenda
Naslov originala: La bestia / Whopi / Lungo Coltello
Broj originala: 4 / 5 / 6
Naslovi epizoda: Čudovište / Vopi / Dugi nož
Format: A5
Povez: meki
Boja: crno-belo
Broj strana: 294

4: Čudovište – Kakav je to crni đavo koji se uvuče u čoveka i ostavi ga bez ijedne kosti u telu? Za mormone, on je oličenje lucifera. Za indijance sa planine on je opako božanstvo kome nude kosti preminulih da bi ga odobrovoljili. Kako god bilo, za sve, to je opako čudovište! Vođa mormona, stari Mozaja, protiv paklene zveri će podići svetu Labanovu sablju, iako u ovom slučaju ni to, ali ni šamanske moći Magičnog Vetra neće biti učinkovite. Kako onda pobediti monstruoznog belog crva koji teroriše čitav predeo?

5: Vopi – Tajanstvena indijanka koja je u garnizon stigla sa suprugom majora Eklsa je Vopi, ćerka duha Belog Bizona. Međutim, slepo muško nasilje probudiće njenu tamnu stranu izazivajući neopisivi gnev koji će se izliti na čitavu tvrđavu! Da li će Magični Vetar smiriti pobesnelog duha i razbiti prokletstvo koje je razbuktala bahatost osornih vojnika?

6: Dugi nož – Vojnik koji je ustao iz groba kako bi se osvetio nosi lik Dambale, zmijolikog boga vudua, tetoviranog na grudima ispod uniforme konfederacije. Njegovo ime je Luj Bomon i njegova sablja je već odrubila glavu duhovnog oca Magičnog Vetra! Glavu Hromog Konja oduzeo je sablasni ubica, a Magični Vetar će morati da se suoči sa mračnom snagom Zmije kao bi starom šamanu podario večni mir.

Dodatne informacije

Izdavači

Golconda

Godina izdavanja

2020

Zalihe / Akcije

Nema na stanju

Edicije / Revije

Serijali / Junaci

Magični Vetar

Autori

Bruno Ramella, Corrado Mastantuono, Gianfranco Manfredi, Giuseppe Barbati, Pasquale Frisenda

Glavni meni

Magični Vetar 2: Epizode 4/5/6

1.170,00 RSD1.300,00 RSD (-10%)