Magični Vetar 1: Epizode 1/2/3

1.170,00 RSD1.300,00 RSD (-10%)

Nema na zalihama

Obavestite me kada ovo izdanje ponovo bude na stanju.

Izdavač: Golconda
Naslovna strana: Andrea Venturi
Scenario: Gianfranco Manfredi
Crtež: Bruno Ramella / Giuseppe Barbati / José Ortiz
Naslov originala: Fort Ghost / Artigli / Lady Charity
Naslov epizoda: Tvrđava aveti / Kandže / Milostiva Gospa
Broj originala: 1 / 2 / 3
Format: A5
Povez: meki
Boja: crno-belo
Broj strana: 294

1: Tvrđava aveti – Komad metala zaglavljen u glavi izbrisao mu je pamćenje, ali mu je zato dao moć “prozorljivosti”. Za Sijukse on je Magični Vetar, jer ih je vetar doveo do njega. Nekada se zvao Ned Elis i bio je vojnik koji je preživeo eksploziju vojnog konvoja u kome se nalazio kao pratnja tovara oružja. Kakvi mutni poslovi stoje iza ove tragične nesreće? Da bi to saznao Ned će morati da krene na mučno putovanje u svoju prošlost, ali tek na kraju, među duhovima Tvrđave aveti, moći će da sazna pravu istinu.

2: Kandže – U samom srcu Ukletih zemalja Magični Vetar razotkriva misteriju nestanka indijanskog mladića Onog Koji Priča sa Orlovima, a njegovo surovo otkriće moći će da se uporedi sa najstarijim zabeleženim zločinima…Ali tek onda kada se otkriju muke dečaka koji je želeo da postane orao i zbog čega je naišao na podsmeh svog plamena, tek tada će i Magični Vetar uspeti da pomogne plemenu da prebrodi želju za nepotrebnom osvetom.

3: Milostiva Gospa – Anđeo iz čikaškog visokog društva, dama znana kao Milostiva Gospa, nije baš onakva kakvom se na prvi pogled čini. Vili Ričards, poznatiji kao Po, saznaće to na teži način: rizikujući da siđe s uma zapetljan u neprozirne niti koje je đavolska žena isplela za njega! Magični Vetar je možda predaleko da bi pomogao svom prijatelju, međutim, veza koja ih ujedinjuje biće dovoljna da na vreme primi vapaj za pomoć od hrabrog novinara.

Dodatne informacije

Izdavači

Golconda

Godina izdavanja

2020

Zalihe / Akcije

Nema na stanju

Edicije / Revije

Serijali / Junaci

Magični Vetar

Autori

Bruno Ramella, Gianfranco Manfredi, Giuseppe Barbati, José Ortiz

Glavni meni

Magični Vetar 1: Epizode 1/2/3

1.170,00 RSD1.300,00 RSD (-10%)