Gea 9: Sin groma

255,00 RSD300,00 RSD (-15%)

Nema na zalihama

Obavestite me kada ovo izdanje ponovo bude na stanju.

Izdavač: Darkwood
Naslovna strana: Luca Enoch
Scenario: Luca Enoch
Crtež: Luca Enoch
Naslov originala: Il Figlio del Tuono
Broj originala: 9
Format: A5
Povez: meki
Boja: crno-belo
Broj strana: 130

Category:

Cirkus je stigao u grad, a s njim i parada nakaza. Našu mladu Zaštitnicu čeka neprijatno iznenađenje: nakaze su u stvari uljezi iz drugih dimenzija. Uglavnom su bezopasni… ali jedan od njih je Sin groma, moćni arhont koji će promeniti svet zauvek ako ga Gea ne zaustavi! Plus: Geina najgora noćna mora – povratak Teškaša!

GEA: Kao devojčica postala je pripadnica kaste Zaštitnika − ratnika koji od pamtiveka čuvaju našu dimenziju od uljeza − kad je jedan demon spržio njenu prethodnicu… i njene roditelje. Mlada, neiskusna i nedisciplinovana, Gea se ipak trudi da bude što bolji Zaštitnik.

KALJOSTRO: Na prvi pogled kućni mačor, Kaljostro je Gein verni sadrug i pomoćnik. Kad u našu dimenziju stigne neki uljez, Kaljostru se na čelu pojavi bela zvezda i u stanju je da odvede Geu na tačno mesto gde se proboj u našu dimenziju odigrao.

DIVA: Geina zakleta neprijateljica, Diva je „peta kolona“ Krvničkog soja, đavola, poslata na naš svet kako bi pripremila invaziju. Nedavno je s demonskog ranga „Ardat-Lili“ degradirana na „Lilitu“ jer je Gea ubila njenog gospodara, demona Egzarha.

LEONARDO: Hendikepiran od struka nadole, Leo je jedini Gein prijatelj koji zna njenu tajnu i usled toga je postao Gein posilni, pomoćnik. No, Gea i Leo su vremenom postali više od običnih prijatelja…

ZIGFRID: Gej i time se diči, Zig je Leov drugar i fizioterapeut. U slobodno vreme igra hokej, gde je poznat kao „Orka, kit ubica“, i bavi se društvenim aktivizmom.

TEŠKAŠ: Pripadnik posebnog reda Zaštitnika, praktično neuništiv. Teškaši su bučni, drčni balvani i primitivci koje nije briga šta ko misli o njima… ali su jaki kô zemlja. Gea se srela s jednim od njih pre nekoliko meseci i nije joj ostao u lepom sećanju.

Zavirite u izdanje:
Gea 9.pdf

Dodatne informacije

Izdavači

Darkwood

Autori

Luca Enoch

Godina izdavanja

2011

Zalihe / Akcije

Nema na stanju

Edicije / Revije

Serijali / Junaci

Gea

Glavni meni

Gea 9: Sin groma

255,00 RSD300,00 RSD (-15%)