,

DW KLUB ČITALACA

POSTOJE DVA NIVOA POPUSTA

KARTICA KLUBA ČITALACA I VIP KARTICA KLUBA ČITALACA

KARTICA KLUBA ČITALACA

Kartica kluba čitalaca vam donosi 15% popusta na sva Darkwood izdanja koja su na punim cenama, kao i 5% popusta na promotivne cene na sva izdanja koja su u promo periodu.

Ovu karticu možete dobiti prilikom prve kupovine u Darkwood knjižarama.

Da biste zadržali ovu karticu potrebno je da u roku od 12 meseci od dobijanja kartice obavite 5 kupovina sa različitim datumima u našim objektima – lično, ili porudžbenicom ako vam šaljemo poštom (iznos kupovine nije bitan), ili da ostavrite zbirnu sumu od 12.000 dinara kupovinom Darkwood izdanja, bilo u promo ili regularnom periodu.

VIP KARTICA KLUBA ČITALACA

VIP kartica kluba čitalaca donosi 25% popusta na sva Darkwood izdanja koja se prodaju po punim cenama i 10% popusta na promotivne cene za sva izdanja koja su u promotivnom periodu. Za ovu karticu je potrebno da u roku od 12 meseci ostvarite kupovine Darkwood izdanja u iznosu od 40.000 dinara.

Svi koji budu imali karticu sa 15% popusta imaće mogućnost da kupe jedan strip po izboru sa popustom od 30% na 15, 20, 25, 30, 35 i 40 hiljada dinara, nakon čega dobijaju VIP karticu kluba čitalaca.

Kartice neće važiti na sajmovima i sličnim manifestacijama, već samo u Darkwood knjižarama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, ili poručivanjem iz navedenih prodavnica.

Radimo na tome da se kupcima omoguće dodatne olakšice da bi se ispunili ovi uslovi i da ponudimo još neke sadržaje u skorijem periodu.

Pojavom kartica ne gubite ništa od standardnih popusta i promo cena koje ste i do sada imali. Tako da i kome kartica nije potrebna, jer nema potrebu za većim brojem izdanja koja Darkwood objavljuje, ne gubi ništa od privilegija koje su bile i do sada uobičajene. Svima vama koji intenzivnije pratite naš izdavački program, ili ako poželite to da učinite ako do sada niste, u zajedničkom interesu pokušavamo da to još više olakšamo.

Do Sajma knjiga kartice ćete moći da koristite samo u Darkwood prodavnici u Beogradu, a posle Sajma i u Nišu i Novom Sadu!

 

0 odgovori

Ostavite Komentar

Želite da učestvujete u diskusiji?
Slobodno se priključite!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *